Nieuwe editie DCBRNC Nieuwsbrief uit

07-04-2020

De nieuwe DCBRNC Nieuwsbrief is weer uit met deze keer ruim 40 pagina's aan CBRN-gerelateerd nieuws, waaronder het bezoek van de staatssecretaris van Defensie - Barbara Visser - de specialisatie/functionalisatie van het domein CBRN binnen de Koninklijke Landmacht en de diverse trainingen/oefeningen die we gedraaid hebben (in samenwerking met onze civiele partners).

Sinds 2019 geeft het Defensie CBRN Centrum (DCBRNC) elk kwartaal een nieuwsbrief uit waarin wordt uitgeweid over de verschillende actitiveiten die we ondernemen, maar ook ander gerelateerd CBRN-nieuws. Nieuwsgierig geworden? Klik dan HIER voor een overzicht van onze nieuwsbrieven.

Wil je zelf ook kopij aanleveren die CBRN-gerelateerd is en meer aandacht verdiend in ons domein? Dat kan! Zorg er wel voor dat je kopij aan de volgende zaken voldoet:

•    Tekst: in platte tekst, opgeslagen als doc, docx, odt of rtf-bestand;

•    Afbeeldingen: niet verwerken in de tekst, maar los aanleveren in de bijlage als jpg, tif of png-bestand;

•    Illustraties: niet verwerken in de tekst, maar als bijlage los aanleveren in het bestandsformaat waarin ze aangemaakt zijn in eps, ai, svg, pdf, jpg, tif of png-bestand;

•    Bestanden die te groot zijn om per mail te versturen: gebruikmaken van WeTransfer en mailen naar de MinDef-mail van de communicatieadviseur van dienst.

N.B.: Afbeeldingen en illustraties graag zoveel mogelijk in origineel formaat aanleveren en bij voorkeur in een zo groot mogelijke resolutie.

Kopij kan gemaild worden naar YD.d.Costa@mindef.nl ovv 'Kopij DCBRNC Nieuwsbrief'.

De inhoud van de DCBRNC Nieuwsbrief winter 2020.